VELIKA BOŽIĆNA NAGRADNA IGRA

„Sreća prati hrabre“

 

Nagradna igra Istarskih Toplica provodi se od 1. prosinca do 30. prosinca 2017. godine.

 

 

 

Nagradni fond sastoji se od:

  1. NAGRADA

2 dana (1 noćenje) wellness odmora u Istarskim Toplicama za 2 osobe sa uključenim polu pansionom, korištenjem termalnog bazena te neograničenim korištenjem wellness bazena i sauna.

  1. NAGRADA

Cjelodnevna SPA ulaznica za wellness centar (bazen, saune, fitness i relax room) za 2 osobe.

  1. NAGRADA

Opuštajuća masaža 20' za 2 osobe.

 

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi punoljetni korisnici usluga u Istarskim Toplicama koji u razdoblju od 1. prosinca do 30. prosinca 2017. godine do 23:59 sati ostvare kupnju u minimalnom iznosu od 100 kn, te pošalju e-mail sa naslovom „VELIKA BOŽIĆNA NAGRADNA IGRA“ sa sadržajem: broj računa, ime, prezime, adresu i broj telefona na info@istarske-toplice.hr

U nagradnoj igri može se sudjelovati svakom novom kupnjom i to neograničeni broj puta, dok jedan broj računa samo jednom ulazi u obzir za osvajanje nagrada te jedan sudionik može osvojiti samo jednu nagradu. U nagradnu igru ulaze sve kupnje koje uključuju: kupnju tretmana u wellness centru, na terapiji, jela i pića u caffe baru Mirna, Terme i u Konobi Mirna. U nagradno izvlačenje ne ulaze računi koji se odnose na plaćanje smještaja. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Istarskih Toplica. Sve neispravno popunjene ili nepotpune prijave automatski se isključuju iz završnog izvlačenja.

Račun za kupljenu uslugu sačuvajte do nagradnog izvlačenja koje će se održati 02. siječnja 2018. u 12 sati u prostorijama Istarskih Toplica, Sv. Stjepan 60, Livade uz prisustvo tročlane komisije. Imena dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana na Internet stranici www.istarske-toplice.hr. Dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila.

SRETNO SVIMA!